Červen 2012

Životopis

1. června 2012 v 17:54

Misha Collins

Právní jméno: Misha Collins
Narozen jako: Dmitri Tippens Krushnic
Datum narození: 20. srpna 1974

Herec Misha Collins se narodil 20.8.1974 v Bostonu v Massachusetts. Jeho matka během studií na vysoké odjela do Ruska, kde poznala muže, po kterém získal Misha své jméno. Má mladšího bratra Sashu, se kterým si jsou hodně podobní, a dvě sestry Daniellu a Elizabeth. Vystudoval Chicagskou univerzitu. Studoval tam sociální politiku.

Prostřednictvím svých studií získal stáž v Bílém domě kde pracoval jako personál prezidenta. Stalo se tak v roce 1995 kdy funkci prezidenta vykonával Bill Clinton. Po 6 měsících v hlavním městě USA se rozhodl, že nechce být politikem.
Odešel odsuď a začal pracovat v softwarové firmě. Ale zjistil, že i to není nic pro něho a že se chce věnovat plně herectví.
Neživí se jenom jako herec, ale i jako producent a publicista svých básní.

V seriálu 24 hodin se objevil jako jeden z hlavních záporných postav. Také si zahrál v seriálu Čarodějky. Ale nejznámější role je Castiel v Supernatural. Zahrál si i v jednom díle seriálu Ringer (2011) se Sarah Michelle Gellar.

Roku 2002 se oženil s Victorií Vantoch, se kterou začal chodit už na vysoké škole. S ní má i svého syna Westa Anaximandera Collinse, který se narodil 23. září 2010.

Misha Collins

1. června 2012 v 17:46

FILMOGRAFIE

ZAJÍMAVOSTI

GALERIE

Zajímavosti o Jensenovi

1. června 2012 v 17:42
- znamení zvěrokruhu: Ryby
- výška: 185 cm

- jeho původ je irsko-anglicko-skotský
- na střední škole hrál lakros a baseball
- původně se chtěl stát fyzioterapeutem
- byl zvolen nejkrásnějším seriálový hercem
- miluje jízdu na koni, rád zpívá a hraje na kytaru
- nesnáší svoje vlasy
- jeho snem je hrát ve westernu
- za nejlepší lék na kocovinu považuje cvičení
- je blázen do sportu, miluje fotbal, lakros, baseball a basketball
- nosil kontaktní čočky do května 2009, zbavil se jich po laserové operaci
- jeho první koncert, na kterém byl, byl koncert Michaela Jacksona, o kterém tvrdí, že mu změnil život
- nejvíc se bojí, že ho život v Hollywoodu změní
- jeho oblíbené jídlo je steak a nesnáší sushi
- jeho oblíbeným hercem je Harrison Ford a herečka Meg Ryan
- jeho oblíbený zpěvák je Garth Brooks

Zajímavosti o Jaredovi

1. června 2012 v 17:30
- znamení zvěrokruhu: Rak
- barva vlasů / očí: Hnědá
- výška: 193 cm

- má dva psi
- má stejného manažera jako Freddie Prinze Jr.
- spolu s Jensenem byl zvolen v roce 2005 časopisem People jako "Nejsvůdnější Lovec duchů"
- s Jensenem jsou nejlepší přátelé, je o čtyři roky mladší než Jensen
- byl zasnoubený s dlouholetou přítelkyní Sandrou McCoy, rozešli se ale v roce 2008
- je polského původu
- je alergický na laktózu
- jeho matka Sherri je učitelkou angličtiny
- Jensen byl na jeho svatbě za družbu
- jeho oblíbené jídlo je cheeseburger s hořčicí, rajčaty a salátem
- jeho oblíbená kniha je "The Great Gatsby"
- jeho oblíbený film je Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting) (1997)
- jeho oblíbená kapela je Our Lady Peace

Filmografie

1. června 2012 v 17:19
1999 - Já a táta
2000 - Gilmorova děvčata, Silent Witness
2001 - Close to Home
2002 - Prsten věčného světla
2003 - Young MacGyver
2004 - Jeden den v New Yorku, Let fénixe
2005 - Cry Wolf, Dům voskových figurín, Lovci duchů
2008 - Vánoční chaloupka
2009 - Pátek třináctého
2011 - Supernatural: The Animation